BoA Sykler er en faghandel

BoA-logo-web-black-150

- en lokal faghandel med lokalt engagement

Hos BoA Sykler har vi alle et pasjonert forhold til sykkel og sykling, og vi tror at mer bruk av sykkel kan gjøre samfunnet bedre.
Siden 2000 har det vært en dramatisk økning i nordmenns helsebevissthet, og i dag er det mange flere som aktivt driver med en eller annen form for fysisk aktivitet. Vi mener selvsagt at dette er en veldig bra utvikling, både samfunnsmessig og helsemessig.
I takt med denne utviklingen, har det også vært en tilsvarende vekst i sportsbransjen. Nye aktører er kommet til, og en del er forsvunnet fordi konkurransen underveis ble for tøff. De som har slitt mest, er forhandlere som ikke klarte å omstille seg til utviklingen.

Vår filosofi har vært klar siden oppstarten av BoA Sykler i 2002. Vi skal være en sykkelfaghandel med lokalt engagement, som selger kvalitetsprodukter og -tjenester. Vi har også valgt ikke å hive oss på "tilbuds-gallaien". Tilbud og kampanje-fenomenet er knep utviklet av handelsbransjen, noe som ofte lokker kunder til å velge feile produkter. Vi har valgt å ha forutsigbare lave priser, året rundt. Og virkeligheten er at våre priser på de fleste varesegmenter er fullt ut konkurransedyktige, året rundt.

Den største forskjellen mellom faghandel, kjedebutikk og netthandel er, at faghandleren kan hjelpe når kunden trenger det! Hos BoA Sykler er verkstedet butikkens krumtapp. Kompetansen hos våre mekanikere, kan ikke erstattes av verken tilbud eller dumpingpriser. Hos oss er kundeforholdet derfor ofte mer personlig. Kunnskapen hos våre mekanikere er bygget opp gjennom kontinuerlig arbeide med bransjens tekniske utfordringer, og våre kunder stoler på at vi kan vårt fag.

Vi er stolte av å ha vi noen av sykkelbransjens beste sykkelmekanikere! De blir kontinuerlig oppdaterte bl.a gjennom Shimanos utdanningsprogram.

I vår butikk finner man et håndplugget utvalg av sykkelrelaterte produkter som vårt personell selv har testet, og derfor kan stå inne for. Vår bekledningsavdeling avspeiler til enhver tid været som hersker utenfor, og her på Vestlandet er været alltid en viktig faktor i hva vi anbefaler våre kunder.

Vi har valgt sykkelmerket Trek som vårt merke, fordi Trek tenker helhet. Og amerikanske Trek har siden de startet i 1976 i Waterloo, Wisconsin, utviklet seg til en av bransjens aller beste sykkelprodusenter, både når det gjelder teknologi og nytenking. Mange av Treks egne ansatte er selv syklister, og de lever og ånder for å gjøre syklene bedre og mer brukervennlige. Her på nettsidene finner du artikler som beskriver bransjeledende produkter og nyvinninger fra Trek.