Registrering av sykkel

Du finner sykkelens serienummer på undersiden av sykkelrammen, nær kranken. Se etter et klistremerke med en strekkode. På dette klistremerket finner du også en kode med bokstaver og tall, som begynner med WTU. Denne koden er sykkelens serienummer.
For registrering klikk her

Registrering

Manualer

Filene under er i Adobe Acrobat PDF-format. For å se på, finne frem i og skrive ut disse filene, må du ha Acrobat Reader installert og riktig konfigurert på datamaskinen din. For å installere Adobe Acrobat Reader gratis på din datamaskin, klikk her.