Registrering av sykkel

Du finner sykkelens serienummer på undersiden av sykkelrammen, nær kranken. Se etter et klistremerke med en strekkode. På dette klistremerket finner du også en kode med bokstaver og tall, som begynner med WTU. Denne koden er sykkelens serienummer.
For registrering klikk her

Registrering

Manualer

Filene under er i Adobe Acrobat PDF-format. For å se på, finne frem i og skrive ut disse filene, må du ha Acrobat Reader installert og riktig konfigurert på datamaskinen din. For å installere Adobe Acrobat Reader gratis på din datamaskin, klikk her.

PDF-60
Servicehåndbøker for Trek sykler

Trek Garantibok/Brukermanual (pdf, 1,4 MB)
Domane SLR Service Manual - engelsk (pdf 3.8 Mb)
Domane Disc supplement - engelsk (pdf 620 kB)
Trek Madone 7 Series 2013 bremsehåndbok - engelsk (pdf 626 kB)
Trek Speed Concept 2014 servicehåndbok - engelsk (pdf 6,5 Mb)
Madone 2016 monteringshåndbok- engelsk (pdf 2,9 Mb)
Madone 2016 whitepaper (pdf 2,93 Mb)

PDF-60

Service/Brukermanualer for Shimano komponenter

• Shimano Brukermanualer

PDF-60

Service/Brukermanualer for Bontrager komponenter

DuoTrap S
• DuoTrap
• SpeedTrap
• Interchange ANT+ fartsmåler
• Interchange ANT+ tråkkfrekvensmåler
• Interchange analog sensor
• Aerodynamiske bremsehendler
• Speed Limit bremsesett, landevei
• RXXXL Aero bremsehendel
• Flare R lykt
• Ion 700 lykt

DEL DETTE