BoA Sykler – Shimano Service Center

Vi valgte SHIMANO som samarbeidspartner på slitedeler, utstyr og verktøy. SHIMANO er en av verdens største produsenter av sykkelkomponenter og holder den høyeste kvalitetsstandard på alle sine produkter. De har i tillegg det største utvalget av sykkelkomponenter, uansett kategori.

SHIMANO har valgt BoA Sykler som SHIMANO SERVICE CENTER, fordi vi oppfyller SHIMANO’s krav til verkstedstjenester og fordi vi driver sykkelforretning på en profesjonell måte. Alle våre mekanikere er utdannet hos SHIMANO og oppdaterer seg regelmessig gjennom SHIMANO sitt utdanningsprogram.

Vårt samarbeid med SHIMANO kommer deg tilgode, slik at du alltid kan være sikker på høyeste kvalitet på kjøpte slitedeler, og ikke minst på verkstedsoppdrag som er til å stole på.

Velkommen til SHIMANO SERVICE CENTER i Bergen

Mottak Shimano Service Center

Vårt verksted

Vi reparerer i prinsippet alle typer sykler, og alle merker. Unntak er hvis sykkelen er produsert med løsninger som krever utstyr eller verktøy som går utenom vanlige normer. Våre mekanikere oppdaterer seg regelmessig gjennom Shimanos utdanningsprogram, og vi er kjent for vår høye standard og raske levering!

Verksted-03-16-1

Verksted-03-16-3

Verksted-03-16-2

Shimano systemkomponenter

Alle SHIMANO komponenter utvikles på basis av SHIMANO sin systemfilosofi , som er unnfanget, konstruert og produsert på en slik måte at de arbeider sammen i perfekt harmoni. Håndteringen skal være så enkel som mulig og tilfredsstille syklistens forventninger på enhver måte. SHIMANO kaller dette «human engineering». Syklisten sikres på denne måten optimal effekt og komfort.

For å oppnå maksimal effekt, bør man alltid montere en komplett SHIMANO komponent-gruppe, fordi alle de ulike komponentene matcher hverandre perfekt. For å sikre at systemet har en effekt som tilfredsstiller original standard, selv etter at slitte deler har blitt skiftet ut, skal det kun anvendes originale SHIMANO deler.

De høyeste kvalitetsstandarder
Med SHIMANO produktene er du alltid på den sikre siden. Før SHIMANO-produkter slippes på markedet, sørger de alltid for at de har blitt testet grundig. SHIMANO sine tester er ofte hardere enn hva de relevante standardene krever. SHIMANO’s produksjonsfasiliteter er state-of-the-art, noe som hjelper med til å oppnå en optimal monteringsnøyaktighet, pålitelighet og ikke minst sikkerhet.

 

 

 

Shimano_Systemkomponenter

Originale deler fra Shimano

LANDEVEI bremser

Den unike sammensetningen av bremseskoen eller våre polymerbelagte wirer, for eksempel. (KLIKK)

MTB bremser

De unike ICE-TECHNOLOGIES-bremseklossene eller vår ultrafaste bremseslange, for eksempel. (KLIKK)

LANDEVEI wirer

Den forhåndssmurte girstrømpen eller våre polymerbelagte wirer, for eksempel. (KLIKK)

MTB wirer

Den forhåndssmurte girstrømpen eller våre polymerbelagte wirer, for eksempel. (KLIKK)

LANDEVEI kranksett

Den unike profilen til tannhjulene på en DURA-ACE-krankdrev eller det SIL-TEC-belagte kjedet, for eksempel. (KLIKK)

MTB kranksett

Den unike profilen til tannhjulene på en XTR-krankdrev eller det SIL-TEC-behandlete kjedet, for eksempel. (KLIKK)


Mer kraft til fart

Hovedkomponenten til Ultegra R8000 er HOLLOWTECH II-kranksettet, som gir vektreduksjon uten å ofre stivhet. Den vakkert utformede krankarmen – opprinnelig utviklet for Dura-Ace – er en hyllest til estetikken til en hvilken som helst sykkel. Det nye designet utvider også posisjonen til kransettet i forhold til den bakre kassetten, som gir økt klaring mellom rammen og de fremre tennene, som fører til bedre giring på sykler med skivebremser.


Shimano Dura-Ace R9100 – System Supremacy

 

Shimano Dura-Ace R9100 – Power Meter

 

Developing Dura-Ace R9100 – Episode 1

Developing Dura-Ace R9100 – Episode 3

Developing Dura-Ace R9100 – Episode 2

Developing Dura-Ace R9100 – Episode 4

DEL DETTE