0 0,-

Du har ingen produkter i handlekurven.

Praktisk om BoA Sykler

Tlf.: 55 27 14 50

Epost: post@boasykler

 

ÅPNINGSTIDER:
mandag-torsdag: 10–19
fredag: 10–18
lørdag: 10–16

 

 

 

 

Du finner oss i

Fjøsangerveien 207

5073 Bergen (ved Krambua)

Trollstigen – Postsparebanken Grand Prix 1988. I front Bo Andre Namtvedt (Norge), Sergei Sukhoruchenkov (Sovjet) og Geir Dalen (Norge).

Bo Andre Namtvedt om sykkelkarrieren

BoA Sykler oppsto som følge av interesse for sykling på slutten av 70-tallet.
Jeg var bare 11 år, og veldig kort oppsummert ble min aktive sykkelkarriere slik:

 

– I 1978 på høsten, startet jeg i mitt første sykkelritt. Jeg debuterte på landslag som 16-åring og vant mesterskapstrøyen som førsteårs junior. Som eliterytter på senior nivå, debuterte jeg på landslag som 19-åring og vant mitt første ritt i den nasjonale trøyen. Fikk med meg ialt 8 NM titler på senior nivå, hvorav 2 på fellestart med en Kongepokal som høydepunkt. Fem sesonger kjørte jeg proffesjonelt på øverste nivå. Bodde og trente i Belgia. Beste resultat var 6. plass i Clásica San Sebastián 1993, som var Verdenscup ritt.

– Etter landeveiskarrieren var det litt terrengsykling og 6 års jobbing hos Sykkelsenteret i Bergen, før BoA Sykler ble startet opp i 2002.
– Ideen bak BoA Sykler er fundamentert på entusiasmen for sykling og ønsket om å utvikle en skikkelig god sykkelbutikk. Jeg var da allerede godt kjent med bransjen og med faget.

– Idag, over 15 år etter oppstart, er jeg stolt av BoA Sykler, og ikke minst av mine medarbeiderne, som med stor entusiasme stiller på jobb for å utvikle butikken videre. Mitt store mål er at våre kunder skal føle engasjementet og entusiasmen for det vi driver med!

Bo Andre Namtvedt