0 0,-

Du har ingen produkter i handlekurven.

Bestill servicetime

Bestill service her

Verkstedstjenester

Førstegangservice

Ettersjekk av ny sykkel går ut på å kvalitetssikre sykkelen når den er innkjørt. Førstegangservice skal tas etter 1–3 måneders bruk og maksimalt 9 måneder etter kjøp (hvis sykkel er kjøpt om vinteren og den står ubrukt). Ved Førstegangservice ettertrekkes skruer, bremser og gir justeres etter wirestrekk. Hjul, styre og styrestem sjekkes.

Inngår i prisen ved kjøp av ny sykkel

Enkel Service

Enkel Service består av innvendig smøring av wire, justering av gir, justering av bremser, ettertrekking og sjekk av skruer, sjekk av felger og dekk.

fra kr650,-

Full Service

Samme som Enkel Service, men i tillegg tar vi ut styrelager, kranklager og hjullagre for oppsmøring.

fra kr1 850,-

Full Service inkl BioCircle vask

Samme som Full Service, men i tillegg blir hele sykkelen vasket med sykkelvennlig BioCircle vask.

fra kr2250,-
OBS! Deler som må skiftes kommer i tillegg!

 

Les mer om vedlikehold av sykkel

BoA Sykler er SHIMANO SERVICE CENTER

Våre mekanikere oppdaterer seg regelmessig gjennom Shimanos utdanningsprogram, og vi er kjent for vår høye standard og raske levering.

Vårt verksted reparerer i prinsippet alle typer sykler, og alle merker. Unntak er hvis sykkelen er produsert med løsninger som krever utstyr eller verktøy som går utenom vanlige normer.

El-sykkel

Vi reparerer og utfører service på el-sykler kjøpt hos oss. På andre el-sykler reparerer vi det mekaniske hvis det faller innenfor vanlige normer, men tar forbehold på elektrisk / elektronisk utstyr (motor, styrekretser og batteri).

Verkstedsmottak

Etter gjennomgang av sykkel på verkstedsmottak anbefaler vi service/reparasjon og avtaler pris. Hvis vi må bestille deler eller finner uforutsette mangler ved sykkelen underveis som vil fordyre reparasjonen, blir du kontaktet.