BoA-logo-web-black-150

- en lokal faghandel med lokalt engagement

Hos BoA Sykler har vi alle et pasjonert forhold til sykkel og sykling, og vi tror at mer bruk av sykkel kan gjøre samfunnet bedre. Siden 2000 har det vært en dramatisk økning i vår helsebevissthet, og i dag er det mange flere som aktivt driver med en eller annen form for fysisk aktivitet. Vi mener selvsagt at dette er en veldig bra utvikling, både helsemessig og for samfunnet.

Vår bransjes utfordringer
I takt med utviklingen innen helsebevissthet, har det også vært en tilsvarende vekst i sportsbransjen. Nye aktører er kommet til og en del er forsvunnet. Fordi konkurransen underveis ble for tøff. De som har slitt mest, er forhandlere som ikke klarte å omstille seg. Med nye digitale medier og måten internettet har påvirket vårt handlemønster, tror noen at betydningen av lokal faghandel er redusert i forhold til tidligere. Vi mener det alltid vil være behov for fagfolk som kan yte profesjonell service til forbrukere som trenger hjelp.

Vår filosofi
Vi har hatt en klar visjon siden oppstarten av BoA Sykler i 2002. Vi skal være en sykkelfaghandel med lokalt engagement, som selger kvalitetsprodukter og -tjenester. Vi har også valgt ikke å hive oss på "tilbuds-gallaien". Tilbud og kampanje-fenomenet er knep utviklet av handelsbransjen, noe som ofte lokker kunder til å velge feile produkter. Vi har valgt å ha forutsigbare lave priser, året rundt. Og virkeligheten er at våre priser på de fleste varesegmenter er fullt ut konkurransedyktige, året rundt.

Den største forskjellen mellom faghandel, kjedebutikk 
og netthandel er, at faghandel kan hjelpe når kunden trenger det! Hos BoA Sykler er verkstedet derfor butikkens krumtapp.

Verkstedet
Kompetansen hos våre mekanikere, kan ikke erstattes av verken tilbud eller kampanjepriser. Hos oss er derfor kundeforholdet ofte mer personlig. Kunnskapen hos våre mekanikere er bygget opp gjennom kontinuerlig arbeide med bransjens tekniske utfordringer, og våre kunder stoler på at vi kan vårt fag.

Vi er stolte av å ha vi noen av sykkelbransjens beste sykkelmekanikere! De blir kontinuerlig oppdaterte bl.a gjennom Shimanos utdanningsprogram.

Butikken
I vår butikk finner man et håndplugget utvalg av sykkelrelaterte produkter som vårt personell selv har testet, og derfor kan stå inne for. Vår avdeling for sykkelbekledning avspeiler til enhver tid været som hersker utenfor, og her på Vestlandet er været alltid en viktig faktor i hva vi anbefaler våre kunder.

Syklene
Vi har valgt sykkelmerket Trek som vårt merke, fordi Trek tenker helhet. Og amerikanske Trek har siden de startet i 1976 i Waterloo, Wisconsin, utviklet seg til en av bransjens aller beste sykkelprodusenter, både når det gjelder teknologi og nytenking. Mange av Treks egne ansatte er selv syklister, og de lever og ånder for å gjøre syklene bedre og mer brukervennlige. Her på våre nettsider finner du artikler som beskriver bransjeledende produkter og nyvinninger fra Trek.

4% til en verden på to hjul

Den som har mye, forventes det mye av. Trek vil gi noe tilbake til en verden som har gitt så mye, og som følge av dette vies 4% av Treks inntekter til tohjulsverdenen. Å sørge for at syklister alltid har et sted å sykle er noe Trek brenner for. Det vi i sykkelbransjen jobber med er fremtiden...

 

PeopleForBikes

PeopleForBikes gir en samlet front i kampen for sykkelvennlig infrastruktur, et strategisk sentrum som sørger for samarbeid mellom alle deler av sykkelbevegelsen, og gir oss muligheten til å støtte lokale tiltak via våre økonomiske, samfunnsmessige og kommunikative ressurser. Trek er stolte av å være en av grunnleggerne av PeopleForBikes, og fortsetter å støtte denne organisasjonens helt nødvendige arbeid.

World Bicycle Relief

World Bicycle Relief tilbyr spesialdesignede, lokalmonterte sykler til gründere, helsearbeidere og studenter i det landlige Afrika via bærekraftige programmer der man jobber eller studerer for å kvalifisere seg. Trek har via forskjellige pengeinnsamlinger støttet World Bicycle Relief siden det ble stiftet.

IMBA

Den internasjonale terrengsykkelforeningen IMBA er verdens fremste forkjemper for støtte til og spredning av terrengsykling og tilhørende infrastruktur. Trek donerer ti dollar for hver fulldempede sykkel vi selger på verdensbasis, noe som ofte dobles takket være sjenerøse Trek-forhandlere, til denne helt nødvendige organisasjonen.

DEL MED VENNER