Team Boa logo-150

BO ANDRE NAMTVEDT er daglig leder siden oppstarten av BoA Sykler i 2002. Tidligere proffsyklist, men sykler fremdeles på mosjonsnivå. Bo Andre deltar i 3-4 turritt i året, noe som stimulerer til trening og trivsel. Hver ferie benyttes til å utforske nye destinasjoner som gir sykkel- og naturopplevelser. Han varierer treningen mellom terreng, cyclocross og landeveisykling. Med på feriene er alltid både racer- og fulldempet terrengsykkel. Da fartes det rundt med bobil i Europa, på jakt etter de ultimate stier og fjell.

I sykkelboden har Bo Andre: Trek Boone, Trek Fuel EX, Trek Domane SLR og Trek Emonda SLR.

Les om om Bo Andre sin unike sykkelkarriere

Gunnar_Irgens-1280

GUNNAR IRGENS er butikkmedarbeider og har vært ansatt hos BoA Sykler siden 2009. Gunnar er utdannet innen garveribransjen og det finnes ikke den ting han ikke vet om behandling av skinn og lær.
Gunnar har syklet i mange år og bruker nå sykkelen til og fra jobb hver dag - året rundt. Han har syklet Bergen-Voss 7 ganger, turrittene Ronde van Vlaanderen, Amstel Gold Race og Trondheim-Oslo. Gunnar målsetting for året er å sykle mer. Men som han sier - sykling skal være kos - ikke stress!

I sykkelboden har Gunnar en Trek Émonda SLR 8 (landevei) og en Trek GFC Superfly Elite (stisykkel).

Kristian_Dale-1280

KRISTIAN DALE er oppvokst på Island, og der har han nok fått sin gode arbeidsmoral fra. Kristian har vært innom alle slags sykkeløvelser. Downhill, terreng og landeveisykling, men de seneste årene har han konsentrert seg om Triathlon. Han deltar i konkurranser og kan etterhvert denne idretten svært godt. Dette er til stor hjelp for våre kunder som skal navigere i jungelen etter nyttige produkter for triatleter. Han kommer helt sikkert til å gjøre både halvmaraton og full distanse i år også.

I boden har Kristian en Trek XO Cyclocross, Trek Speed Concept 9.9 Custom, Trek Domane 6.9. Han bruker Trek 2.1 når han trekker barnehenger med sin yngste datter.

Markus_Knudsen-1280

MARKUS KNUDSEN begynte hos BoA Sykler for et par år siden som sykkelmontør på verkstedet, men jobber nå mest som butikkmedarbeider med salg og kundeservice. Dette er hans første jobb etter studietiden og Markus stortrives i jobben.
Markus sin ambisjon for 2016 er å sykle mye mer - både i terrenget og på landeveien.

I boden har Markus en oppgradert Trek Madone 3.1. Når han skal i terrenget får han låne den sykkelen han trenger.

Maren_Haukeland-1280

MAREN HAUKELAND er butikkmedarbeider og har vært ansatt hos BoA Sykler siden 2012. Marens gode humør har lett for å smitte over på både ansatte og kunder.
Maren bruker sykkelen til og fra jobb om våren og om sommeren. I tillegg trener hun på sykkelen og bruker den som transportmiddel i alle slags ærend. Hun har ikke satt seg noen spesielle mål for sesongen, men håper å få tid til å delta på et turritt eller to.

I boden har Maren en nydelig Trek Silque SLX - og selvfølgelig alle slags rengjørings- og smøremidler og ekstra slanger.

Kjetil_Njos-1280

KJETIL REIN NJØS har jobbet et par år hos BoA Sykler. Fra å være en skate/snowboard dude, har han nå tatt steget og kjøpt seg landeveisykkel. 
Det krever mot å skifte ut baggy snowboard kultur med lycra. Men Kjetil kombinerer disse to verdener med glans. Han har som målsetting å sette nummer på ryggen i minst ett ritt i løpet av kommende sesong. Med sitt pågangsmot er vi ikke i tvil om at han mestrer dette.

I sykkelboden har Kjetil en Trek Madone 5.2

Roy_Maroy-1280

ROY MARØY er vår verkstedssjef. Roy er en av Norges mest erfarne sykkelmekanikere med over 30 års fartstid i bagasjen. Han har jobbet hos oss siden 2006.
 
Roys store kompetanse gjør at det ikke finnes noen sykkelmekaniske utfordringer som ikke kan løses. Dette gir oss og våre kunder en trygghet som er uvurderlig. Roy har tidligere vært en ivrig hverdagssyklist, men hans livssituasjon har endret seg slik at han de seneste årene har valgt å prioritere familien og mindre tid til sykling.
 
I sykkelboden har Roy en Trek GFC Superfly.

Simon-06-1280

SIMON BANVILLE er verkstedsmedarbeider og har vært ansatt hos BoA Sykler siden 2006. Simon er født og oppvokst i  Ottawa i Canada, men flyttet til England og Buckinghamshire sammen med familien når han var 10 år. Simon er også vår kunstner med fingre som kan mye mer enn å skru på sykler. Han studerte kunst og illustrasjon i London fra 1994-1997.
Simon sykler til og fra jobb hele året. I fritiden sykler han med familien. Når vi spør han hva som er målet for 2016 svarer han: To get through the season - and with more time on the bike.

I sykkelboden har Simon en Trek Portland (tursykkel) og en Trek 7.6 FX (hverdagssykkel) og en Trek Superfly SL.

Stig-1280

STIG-ARVE CLAUSEN er utdannet tømrer, men hoppet over i sykkelbransjen etter flere år som sykkelentusiast. Stig jobber med salg og som verkstedsmedarbeider. På fritiden sykler han både landevei og terreng. Stig veksler mellom sin landeveisracer, fulldemper og Fatbike.

I sykkelboden har han en Trek Rumblefish 29, en Trek Farley Fatbike og en Trek Domane 5.2

Vegard-1280

VEGARD NAMTVEDT Oppvokst med sykkel som fokus 
- han er tross alt sønn av Bo Andre. 
Vegard har fartet rundt på sykkelferier siden han var 4 år gammel. Kanskje har han rekord på kjørte kilometer på en 16-tommers barnesykkel. Nesten 180 km ble tilbakelagt på under en uke som 4 1/2 åring!

Liker seg nok best i terrenget, med sin Trek Remedy. Men tar seg titt og ofte en tur på sin Gary Fisher Cronus racer.

 

Geir-1280

GEIR HERTZBERG er en instutisjon av kunnskap når det gjelder sykkelmekaniske ting. Han startet som mekaniker hos Platou Sport sykkelbutikken i 1967.
Vi kan ikke annet enn være stolt av å ha dette sykkel leksikonet i våre rekker.

Geir har vært med oss siden 2009!

DEL MED VENNER