IGNITE YOUR PERFORMANCE

 

S-PHYRE has one goal: to maximize power transmission by delivering more performance per gram, cheating the air, and using linkage effect to power efficiencies.

S-PHYRE embodies SHIMANO’s passion to create the best, deliver results, and ignite your performance.

Overdeler

Underdeler

Tilbehør

37°C
TEMPERATURE
REGULATION

5 FORHOLD
FOR 4 SESONGER

Definisjonen av sesongene er svært avhengig av hvor og når du skal ut og sykle. Det ideelle plagget for en vårsykkeltur på Mallorca eller i Atlanta er svært forskjellige fra idealplagget for en vårsykkeltur i Stockholm eller Vancouver. Samtidig vil en sommertur i Singapore stille andre krav til klærne enn en sommertur i Rocky Mountains.

Hos SHIMANO har vi innsett at en dag på sykkelsetet bedre kan bekrives som Kald, Kjølig, Variabel, Varm eller Svært Varm.

37°C
TEMPERATURREGULERING

Forskning viser at 37°C er den optimale kroppstemperaturen for ryttere som skal prestere på et høyt nivå, og samtidig være komfortable. Regulering av kroppstemperaturen ved varierende temperaturer mellom Varme, Svært Varme og Variable forhold, samt ulike treningsintensiteter, er svært krevende.
SHIMANO 37°C er designet som et helårssystem for optimal rytterkomfort og effektivitet.

SHIMANO 37°C benytter en unik kombinasjon av strategisk plasserte ventilasjoner, avkjølingteknologi og fuktransporterende materialer, isolasjon i lav vekt, og vind- og vanntette materialer – kombinert med SHIMANO sin dynamiske lagsteknologi – for å opprettholde optimal kroppstemperatur.

Solar Protection

Utvidet

Solar Protection

Utvidet