Trek 7.7 FX hybridsykkel

Trek 7.7 FX er den ultimate bysykkel.
Den har karbon- ramme og gaffel med IsoSpeed egenskaper, samt Shimano Tiagra utstyrsgruppe.

FX gjør trening enklere. Den kombinerer det beste fra to verdener: Landeveissykkelens hastighet og bysykkelens komfort og allsidighet. Det er en perfekt fitness-sykkel, pluss mye mer.

FX-seriens flaggskip kr 18.000.-

 Les mer om Trek 7.7 FX hybrid

Hybridsykler for herrer       > Hybridsykler for damer

7.7_FX-600


OCLV Carbon-ramme

OCLV-Carbon-ramme

Karbon er dagens letteste og raskeste rammemateriale, og ingen er bedre på karbon enn Trek. Vår eksklusive OCLV Carbon gir absolutt best valuta for pengene.

Karbongaffel

Karbongaffel

Lett gaffel med karbonbein som absorberer belastende vibrasjon.

Blendr-stem

Blendr

Med Bontragers nye teknologi kan du feste utstyret rett på styrestemmet, noe som gir en renere sykkel og maksimal brukervennlighet.


E2-styrerør og -gaffel

E2

Vårt E2-styrerør smalner fra 1,5" nede til 1-1/8" oppe, og er bredere fra side til side enn fra front til bakside. Dette asymmetriske styresystemet minimerer vekten samtidig som det maksimerer kraftoverføringen og sørger for at Trek-gaffelen er stivere i svinger. Resultat: En tryggere og mer slitesterk sykkel.

DuoTrap-kompatibel

DuoTrap

Ingen zip-strip. DuoTrap gir sømløs integrering av datasensoren i rammen for måling av hastighet, distanse og tråkkfrekvens uten større aerodynamisk luftmotstand. Den fungerer med alle større aktører innen trådløs ANT+-teknologi, innbefattet Bontrager, Garmin, PowerTap og SRM.

Integrert kranklager

Integrert-kranklager

Et presstilpasset kranklager forbedrer tråkkeffektiviteten og gir mer klaring for bakdekket.


IsoSpeed-frikobling

IsoSpeed-frikobling

I kjernen av Treks utholdenhetsteknologi er IsoSpeed-frikobling, som er resultatet av en 18-måneders studie av hvordan en landeveissykkel oppfører seg på røffe veier, og hvordan ytelsen påvirker rytteren.

Punkteringssikre dekk

Punkteringsfri

Hard-Case Lite. Bontragers første forsvarslinje omfatter et beskyttelseslag under mønsteret som forhindrer glass og stein fra å punktere slangen. Beskyttelseslaget varierer i tykkelse og materiale alt etter dekktype og bruksområde for optimal beskyttelse og minimal vekt.

Tubeless Ready-felger

Tubeless-Ready

Bontrager TLR (Tubeless Ready) Road er det første helintegrerte slangeløse systemet for landeveien. Uten slange slipper du å bekymre deg for klempunkteringer, og du kan dermed bruke et lavere dekktrykk. Med et lavere dekktrykk kan du øke veigrepet, kontrollen og komforten, slik at du blir mindre sliten. Men det beste av alt er at dekktetningen fikser punkteringer idet de dukker opp!


IsoZone-styre/håndtak

Iso-Zone

Demping for hendene. Hendene er ditt første forsvarsverk mot veivibrasjoner, som deretter fortsetter videre til armene og skuldrene og gjør deg sliten slik at kontrollen svekkes. Vi bestemte oss derfor for å ta knekken på vibrasjonene før de når hendene dine.

 

Skjulte skjermfester

Skjermfester

Diskrete fester som gir mulighet for heldekkende skjermer og flere bruksområder.

DEL MED VENNER
Posted in Nyheter.