0 0,-

Du har ingen produkter i handlekurven.

Trek Care begrenset garanti

Vi passer på deg

Alle nye Trek-sykler dekkes av bransjens beste garanti og lojalitetsprogram – Trek Care. Når Trek-sykkelen din er registrert, gir Trek Bicycle Corporation deg som kjøper av en original Trek-sykkel en garanti som dekker defekter i utførelse og materialer, slik det er oppgitt under:

Aller først
Kontakt oss eller en autorisert Trek-forhandler eller distributør for å igangsette en reklamasjon. Kvittering er påkrevd.

Livstid
Rammer for livstid for original eier (se unntak under)

5 år
Svingarmer på alle fulldempere (med unntak av svingarmene på Session, Scratch og Slash)

3 år
Session, Scratch, Slash og Ticket aluminiumsrammer og svingarmer

2 år
Session og Slash karbonrammer og svingarmer: Alle komponenter i bakdemperleddet, inkludert lager, rocker link og hardvare
RIDE+ motor, kontrollenhet og batteripakke (2 år eller 600 ladinger, avhengig av hva som kommer først)
Alle originale gafler, deler og komponenter fra Bontrager (unntatt slitedeler som dekk og slanger)

1 år
Lakk og dekaler

 

Garantien dekker ikke:

  • Normal slitasje
  • Feil montering
  • Feil vedlikehold
  • Installasjon av komponenter, deler, eller tilbehør som i utgangspunktet ikke er tiltenkt eller kompatible med den solgte sykkelen.
  • Skade eller feil som følge av uhell, feil bruk, misbruk, eller forsømmelse.
  • Arbeidsutgifter for reservedeler eller utskifting
  • Sykler som brukes i kommersielle aktiviteter, inkludert utleie, demo eller i sikkerhetssammenheng

Denne garantien gjelder for 2011-modeller og nyere sykler og dekker kun merkevarene TREK og BONTRAGER. Alle andre originale deler eller komponenter skal dekkes av den gjeldende garantien til den originale produsenten. Alle produkter som ikke spesifikt inkluderes i dette er herved utelatt.

For en 2010-modell eller eldre sykkel, vennligst se din brukermanual eller kontakt oss eller en autorisert forhandler for aktuell garanti.

Denne garantien ugyldiggjøres fullstendig ved enhver modifikasjon av ramme, gaffel eller komponenter. Denne garantien er begrenset til reparasjon eller utskifting av en defekt del, og nevnte reparasjon eller utskifting er det eneste man får med garantien. Denne garantien trer i kraft fra kjøpsdatoen, gis kun til den opprinnelige eieren, og kan ikke overføres. Denne garantien gjelder kun Trek-sykler kjøpt av en autorisert forhandler eller distributør. Trek Bicycle Corporation er ikke ansvarlige for tilfeldige skader eller følgeskader. Noen stater tillater ikke unntak for tilfeldige skader eller følgeskader, det er derfor mulig at ovenfornevnte unntak ikke gjelder for deg. Alle krav mot denne garantien må fremmes gjennom en autorisert forhandler eller distributør. Kvittering for kjøpet kreves. En sykkel må være registrert hos Trek Bicycle Corporation før et garantikrav blir behandlet. Krav som fremmes utenfor landet der sykkelen ble kjøpt kan pålegges avgifter og ekstra restriksjoner. Garantivarighet og detaljer kan variere etter rammetype og/eller av landet. Denne garantien gir deg spesifikke juridiske rettigheter, og de rettighetene kan variere fra sted til sted. Denne garantien påvirker ikke dine lovpålagte rettigheter. Den engelske versjonen av garantien skal gjelde.

 

Trek Carbon Care

Uhell skjer. Vi vet hvor mye du elsker din Trek, og forstår belastningen ved å måtte skifte ut en ramme eller komponent som ikke dekkes av garantien. Derfor opprettet vi Trek Carbon Care Program som kan brukes til å få rabatt på din erstatningsramme eller komponent i tilfelle skaden ikke dekkes av garantien. Kontakt din lokale autoriserte forhandler for å få detaljer.

 

Hvordan fremme et krav

Kontakt oss eller en autorisert Trek-forhandler eller distributør for å igangsette en reklamasjon. Kvittering er påkrevd.