Trek Domane SLR

Monumentalt fortrinn

I vår verden, sykkelverdenen, blir det hvert år tapt og vunnet slag i Europa på den historiske brosteinen i Ronde van Vlaanderen og Paris-Roubaix. I over hundre år har dette bitre landskapet tilintetgjort medtatte helter som har angrepet med krigersk mot i den kraftige vinden, blindet av støv på det beinrystende underlaget, med en seier på verdenscenen i sikte...

Nye Trek Domane er et produkt av de historiske veiene i Flandern og Nordfrankrike, og er bygget for å by dem på ærbødig kamp, med tre banebrytende tekniske løsninger som vil føre til ugjenkallelige forandringer på brosteinsklassikernes slagmark:
IsoSpeed i front, justerbar IsoSpeed bak og IsoCore-styre. Med disse tre nyvinningene leverer Trek en ny standard for rittkomfort og smidighet på verdens tøffeste veier. Beviset ligger i ytelsen og i resultatene. 
Velkommen til nye Domane.

Galleri

Se flere bilder av Domane SRL

 

Trek Domane fordelene (video)

 

 

Trek Domane SLR teknologien

(Klikk for større bilder)

Justerbar IsoSpeed bak

Domane-SLR-Back-Iso

Treks IsoSpeed-teknologi jevner ut selv de røffeste veier, og gir en effektiv og behagelig sykkel, som gir økt ytelse og fart. Justerbar IsoSpeed bak gjør at du kan finjustere smidigheten etter din syklestil og terrenget, noe som gir både en stivere og en smidigere sykkel enn forrige Domane og en samlet smidighetsøkning på 14% når skyveren står i laveste innstilling.

IsoSpeed frikobling foran

Domane-SLR-Front-Iso

Den innovative IsoSpeed-frikoblingen i front gir en smidig og balansert sykkel, så du kan sykle raskere, lenger og med mer kraft. Ved at kronerøret får rotere uavhengig av styrerøret, gir IsoSpeed 10% ekstra smidighet i fronten sammenlignet med en tradisjonell landeveissykkel. IsoSpeed i front reduserer harde støt og vibrasjon uten at det går på bekostning av effektivitet og kontroll.

Bontrager IsoCore-styre

Domane-SLR-Handlebar
Bontragers IsoCore-styre forbedrer dempingen av høyfrekvent vibrasjon. Et sammenhengende indre lag omsluttet av OCLV-karbon reduserer vibrasjon med 20% i forhold til vanlige karbonstyrer.

IsoSpeed gaffel

Domane-SLR-IsoSpeed-Fork

Lett gaffel i helkarbon med Ride-Tuned kurvatur og unik endestykkeplassering, som gir 7% mer smidighet enn en tradisjonell landeveisgaffel.

OCLV Carbon

Domane-SLR-OCLV

Ingen er bedre på karbon enn Trek!  Mer karbonerfaring, flere karbonteknikere og bedre produksjonskapasitet gjør at vår OCLV Carbon er best i verden. Treks OCLV-rammer er verdens beste fordi vi holder høyest mulig standard innen de tre viktigste aspektene ved karbonproduksjon: kvalitet, presisjon og repeterbarhet. Treks streben etter perfeksjon betyr at hver eneste karbonsykkel som produseres, uansett hvor eller når den er bygget, er den beste i sin klasse. Les mer om OCLV Carbon

Power Transfer

Domane-SLR-Power-Transfer
Få maks ut av hvert pedaltråkk med Power Transfer Construction. Denne nyvinningen fra Trek knytter sammen vårt eksklusive E2-styrerør og BB90-kranklager med et bredt, ekstremt stivt underrør som overfører mer av tråkket ditt til veien, og gir større fartsutbytte i hvert tråkk.

Økt dekklaring

Domane-SLR-BrakesØkt dekklaring gjør at Domane kan ferdes der ingen landeveissykkel før har vært. Konkurrere, sykle, utforske. Domane SLR fås med felgbrems eller skivebrems, begge med ekstra dekklaring. Noe som gjør denne plattformen enda mer allsidig, er at man nå kan bruke 28c-dekk på Domane SLR og 32c-dekk på Domane SLR Disc.

Domane kontrollsenter

Domane-SLR-ControlcenterI hjertet av den nye Domane er det et integrert kontrollsenter som huser batteriporten til elektroniske drivverk. Kontrollsenteret er plassert i underrøret for å gi enkel tilgang, god aerodynamikk og brukervennlighet.

Langdistansesykkelen

Domane-SLR-Best-Endurance-Bike

Domane SLR er mer av alt: mer ytelse, dobbelt så smidig. IsoSpeed-koblingen på Trek Domane isolerer seterøret fra resten av rammen og dobler følsomheten og smidigheten, uten at det går det minste ut over ytelsen.

Langdistansegeometri

Domane-SLR-Endurance-Fit

Som seg hør og bør med verdens mest avanserte langdistansesykkel har Trek utviklet verdens mest stabile rittgeometri. Fortsatt ekstrem rask, men med et noe høyere styrerør. Du får bedre balanse og stabilitet på sykkelen, og det blir mer komfortabelt for ryggen gjennom hele rittet.

Den perfekte balansen

Domane-SLR-Endurance-Geometri

Det har tatt Trek flere år med bygging av prototyper og testing å perfeksjonere en sterk og stabil langdistansegeometri. Treks ingeniører tok hensyn til hver eneste rammekonstruksjon og detalj for å finne den perfekte kombinasjonen av fart, stabilitet og smidighet.

Usynlig kabelføring

Domane-SLR-Performance-Cable

Domane SLR sin elegante, rittoptimaliserte kabelføringsystem eliminerer friksjon og gir problemfri girskifting under alle forhold. Det tok tre år å utvikle, men det er verdt ventetiden.

Net Molding

Domane-SLR-Net-Moulding

Eksklusivt for OCLV Carbon. Takket være Treks egenutviklede støpeprosess kan de lage de presise formene med ekstremt stram toleranse som kreves for best mulig kjøreegenskaper og ytelse. For eksempel det integrerte BB90-kranklager uten skåler og Net Molding-styrerør uten skåler.

3S integrert kjedeholder

Domane-SLR-Chain-Keeper

Domanes 3S-kjedeholder er integrert direkte i sykkelrammen. Det er en elegant løsning som gir feilfrie girskift selv på krevende veier og med tung belastning. Nå trenger du ikke lenger stå i veikanten full av olje og sette på kjedet igjen mens konkurrentene suser forbi.

Direktemonterte bremser

Domane-SLR-Direct-Brakemount

Domane SLR har direktemonterte bremser direkte på rammen for å redusere overflødige deler og samtidig øke den samlede bremseeffekten.

BB90

Domane-SLR-BB90

Bredere er bedre. BB90 er det bredeste krankhuset som er tilgjengelig på en landeveissykkel. Dette Trek-eksklusive krankhuset i karbon gjør rammen lettere, stivere og gir raskere akselerasjon.

E2 styrerør og gaffel

Domane-SLR-E2-Head-Fork

Domanes E2-styrerør smalner fra 1,5" nede til 1-1/8" oppe, og er bredere fra side til side enn fra front til bakside. Dette asymmetriske styresystemet minimerer vekten samtidig som det maksimerer kraftoverføringen og sørger for at gaffelen er stivere i svinger. Resultat: En tryggere og mer slitesterk sykkel.

Asymmetrisk E2 styrerør

Domane-SLR-E2-Asymmetric-Fork

Gaffelen har to motstridende oppgaver: å sikre sideveis stivhet for presis svinging, samt å sikre vertikal smidighet for å absorbere ujevnheter i underlaget. Domanes fullkarbon, asymmetriske E2-gaffel/styrerør er det første styrerøret som er spesifikt formet for å håndtere begge deler. Gaffelen er gjort bredere for å sikre bedre avstiving under svinging, men smalere i lengderetningen for bedre komfort.

Ride Tuned setemast

Domane-SLR-Seat-Mast

Domanes no-cut Ride Tuned setemast er laget for påkjenningene ved profesjonell sykling. Det er den letteste og mest komfortable løsningen for lange harde dager på sykkelen, på røffe veier eller humpete brostein.

DuoTrap S-kompatibel

Domane-SLR-DuoTrap

DuoTrap S gir sømløs integrering av Bluetooth/ANT+-sensor i rammen uten økt luftmotstand. Dermed kan du måle hastighet, avstand og tråkkfrekvens på computeren eller smarttelefonen. Den er kompatibel med alle de store produsentene av trådløs ANT+-teknologi, deriblant Bontrager, Garmin, PowerTap og SRM.

Project One

Domane-SLR-P1

Ikke nøye deg med standardløsninger. Skap og bygg din helt egen Trek Domane SLR med Project One, Treks personlige sykkelprogram.

DEL MED VENNER
Posted in Nyheter.