Trek Powerfly+ (El-sykkel)

Med Trek Powerfly+ kan du trosse grensene.
Den kombinerer dynamikken fra 29ere med den pålitelige drivkraften fra RIDE+teknologien, slik at hvert eneste fjell blir til en liten bakke – og hver eneste tur blir ren moro.

Kjernen i RIDE+drivverket er den robuste, pålitelige og terrengklare Bosch-motoren, sentralt plassert ved siden av kranklageret og med en kapasitet på opptil 25 km/t.

Powerfly+ fås i frontdempet og fulldempet utgave.

Les mer om Trek Powerfly+

Les mer om El-sykkel


Alpha Gold Aluminium

Powerfly-Alpha Gold Aluminium

Vår lette kvalitets-aluminium er kaldstøpt og buttet for vektreduksjon og overlegen styrke. Rammer som konstrueres med Alpha Gold, har en viss grad av mekanisk forming og hydroforming for å skape mer avanserte utforminger som sikrer lavere vekt, og de etterbehandles med Treks glattsveisingsprosess.

Feste for skjermer

Powerfly-Fester

Innebygde fester gjør det enkelt å sette på skjermer og bagasjebærere for ekstra allsidighet.

G2-geometri

Powerfly-G2-geometri

De mest manøvrerbare 29erne. Logikken tilsier at 29ere er tregere å manøvrere enn sykler med 26"-hjul. Dette har vi løst med G2-geometrien, som med sin tilpassede gaffel-offset og avanserte rammegeometri gir deg presis manøvrering i lave hastigheter uten at det går på bekostning av stabiliteten i høye hastigheter. Det er derfor Treks 29ere har bedre manøvrerbarhet enn noen andre.


29″-hjul – mer fremdrift

Powerfly-29-hjul

Større hjul opprettholder fremdriften bedre, slik at du kan feie rett gjennom vanskelig terreng og holde farten oppe i kurvene.

Trail Ready

Powerfly-Trail Ready

Ikke alle sykler med knastedekk er klare for de faktiske forholdene i terrenget. Treks Trail Ready-sertifisering viser at rammen har bestått Treks strenge tester av slitestyrke og sammenstøt og er klar til å takle de tøffe utfordringene i ekte terrengsykling.

Bli lys

Powerfly-Lys

Sykkelen er utstyrt med innvendig kabelføring til ekstra lys. Stikk innom forhandleren, så monterer de lysene på sykkelen og kobler til.


Motor Armour

Powerfly-Motor Armour

Denne unike skjermen laget av lett, robust aluminium beskytter motoren mot steinsprut.

Styrebetjent lockout

Powerfly-Lockout

Med styremonterte hendler kan du låse dempergaffelen underveis mens terrenget skifter.

Bosch Active Line

Powerfly-Bosch Active Line

Bosch Active-motoren har et dreiemoment på 48 Nm slik at du får en jevn sykkelopplevelse og akkurat rett mengde støtte. 250-wattsmotoren er plassert sentralt ved kranklageret og støtter deg i hastigheter opp til 25 km/t.


Bosch Intuvia-display

Powerfly-Bosch-display

Fjernkontroll er inkludert som standard for å gi deg en trygg og enkel måte å velge riktig mengde støtte eller aktivere gåassistenten på.

Bosch PowerPack 400

Powerfly-Bosch PowerPack

Batteriet har ikke bare god kapasitet, men er også enkelt å ta ut og med seg.

DEL MED VENNER
Posted in Nyheter.