Trek Silque

Ingenting gjør sykling på et ujevnt underlag smidigere enn nye Trek Silque - spesiallaget for damer. IsoSpeed-frikoblingen og en Ride Tuned-ramme sørger for den perfekte kombinasjonen av smidighet og kraft.

Trek IsoSpeed-frikobling gir en utrolig smidig sykkelopplevelse.

Den perfekte kombinasjonen av smidighet og kraft med WSD.

Sett ditt eget preg: Spesialtilpass sykkelen ned til minste detalj med Project One.

Ny WSD-rammegeometri gir en rask og stabil sykkel.

 

Les mer om Trek WSD landeveisracere

Tilpasset WSD-ramme

WSD-ramme

En dame- og størrelsesspesifikk, Ride Tuned OCLV-karbonramme sikrer den perfekte kombinasjonen av smidighet og kraft.

WSD, tilpasset for damer

WSD

Women’s Specific Design ser på sykkelen din som et komplett system, fra rammegeometri via gir og til de mange berøringspunktene som avgjør passformen og følelsen sykkelen gir deg. Det er Treks måte å skape en sykkel med perfekt passform, fra grunnen av. Du kommer til å kjenne forskjellen, uansett hvor eller hvordan du sykler!

WSD-geometri

WSD-geometri

En sykkel som passer perfekt, er en nytelse å bruke. Jo bedre passform, desto bedre komfort, stabilitet, kraft og kontroll. Og ingenting passer bedre enn Trek WSD, Women’s Specific Design. Med vår WSD-rammegeometri kan du sykle smidigere, lenger og raskere.

400 Series OCLV

Domane-400 Series OCLV

OCLV Carbon - best i klassen. For over tjue år siden utviklet Treks ingeniører OCLV Carbon (Optimum Compaction, Low Void) som gjør at Trek kan produsere karbonsykler med en ensartethet og kvalitet som tidligere var utenkelig. Det var et gjennombrudd i bransjen, og Treks OCLV-rammer er fremdeles de mest ensartede på markedet den dag i dag.
Les mer om OCLV Carbon

IsoSpeed-frikobling

Domane-Langdistansesykkel-1

Treks ingeniører har utviklet en frikobling som gjør at seterøret kan rotere uavhengig av leddet med overrør og setestag, noe som øker den vertikale smidigheten til det dobbelte av det våre nærmeste konkurrenter kan tilby, uten at det går på bekostning av tråkkeffektiviteten. Resultat: Du kan sykle hardere og lengre.

Bontrager IsoZone-styre

RXL IsoZone-styre

Vibrasjon fra ujevne veier kan føre til at du blir nummen, utslitt eller mister kontrollen. Vår eksklusive løsning: integrerte IsoZone-styreputer som reduserer vibrasjonsoverføringen med 20% uten at det går ut over den ergonomiske profilen. Du får økt komfort og trygg kontroll – med mindre ekstra vekt enn tilleggsløsninger som gel-polstring eller dobbelt styrebånd gir.

Integrert kjedeholder

Domane-Kjedeholder

Vår 3S-kjedeholder er integrert direkte i sykkelrammen. Det er en elegant løsning som gir feilfrie girskift selv på krevende veier og med tung belastning. Nå trenger du ikke lenger stå i veikanten full av olje og sette på kjedet igjen mens konkurrentene suser forbi.

Net Molding

Domane-Net Molding

Eksklusivt for OCLV Carbon. Takket være Treks egenutviklede støpeprosess kan de lage de presise formene med ekstremt stram toleranse som kreves for best mulig kjøreegenskaper og ytelse. For eksempel det integrerte BB90-kranklager uten skåler og Net Molding-styrerør uten skåler.

BB90

Domane-BB90-1

Bredere er bedre. BB90 er det bredeste krankhuset som er tilgjengelig på en landeveissykkel. Dette Trek-eksklusive krankhuset i karbon gjør rammen lettere, stivere og gir raskere akselerasjon.

E2-styrerør og -gaffel

Domane-E2-styrerør

Treks E2-styrerør smalner fra 1,5" nede til 1-1/8" oppe, og er bredere fra side til side enn fra front til bakside. Dette asymmetriske styresystemet minimerer vekten samtidig som det maksimerer kraftoverføringen og sørger for at Trek-gaffelen er stivere i svinger. Resultat: En tryggere og mer slitesterk sykkel.

3S integrert kjedeholder

Emonda-Kjedeholder

Vår 3S-kjedeholder er integrert direkte i sykkelrammen. Det er en elegant løsning som gir feilfrie girskift selv på krevende veier og med tung belastning. Nå trenger du ikke lenger stå i veikanten full av olje og sette på kjedet igjen mens konkurrentene suser forbi.

11-delt

Emonda-11-delt

Det nyeste og ypperste innen girveksling.

Integrering av elektronik

Emonda-Elektronisk drivverk

Sømløs integrering. Spesifikke vaierstoppere og egenutviklet batterifeste på seterøret eller batterifeste på kranklageret gir et perfekt grensesnitt for de bransjeledende elektroniske drivverkene uten et eneste innslag av zip-strip eller teip. Det er sykkelindustriens mest sømløse komponentintegrering.

Høyytelses kabelføring

Boone-Kabelfoering

Optimalisert for konkurranser, effektiv på veien. Treks kabelføring er konstruert for presisjon og den ytelsen man vinner på bedre kompatibilitet med drivverket. Optimal kabelføring gjennom rammen gir perfekte girskift, bedre bremsing, mindre luftmotstand og enklere montering og vedlikehold.

DuoTrap-kompatibel

DuoTrap

Ingen zip-strips. DuoTrap gir sømløs integrering av datasensoren i rammen for måling av hastighet, distanse og tråkkfrekvens uten større aerodynamisk luftmotstand. Den fungerer med alle større aktører innen trådløs ANT+-teknologi, innbefattet Bontrager, Garmin, PowerTap og SRM.

Våre Trek Silque-racere for damer

DEL MED VENNER
Posted in Nyheter.