Guide til Trek hverdagssykler

Denne guide er for deg som trenger én sykkel - for å kombinere sykling til jobb, trening og kanskje en tur i skogen i helgen. Trek produserer mange alternativer, alt etter din smak og preferanser. Hvis du f.eks ønsker en mer oppreist sittestilling og samtidig har behov for å transportere varer med hjem fra turen, er det viktig å velge riktig sykkel som passer til formålet.

 


Litt om hverdagssykling

Sykling i hverdagen er snarveien til god helse og et bedre miljø, og TREKs hybrid, by- og commutersykler er alle tilpasset hverdagssyklistene. Rammegeometri, girutveksling og utstyr varierer fra modell til modell. Det samme gjør sittestilling. Dette gir sykkelmodellene ulike egenskaper og bruksområder. I grafen til høyre er våre hverdagssykler fordelt på hastighet og distanse som kan definere noen av dine behov.

BoA Sykler er spesialister på hverdagssykling og våre medarbeidere sykler til jobben - året rundt, uansett vær. Vi kjenner til utfordringene. I tillegg forhandler vi TREK-sykler som har verdens beste utvalg for hverdagssyklistene. TREK baserer sitt sykkelprogram på mangfold, fordi brukernes behov er bortimot grenseløse, og vi garanterer at vi har en sykkel som passer akkurat deg.

 (Klikk for større bilde)


 

Klikk på bildene og les mer om sykkelmodellene

CROSSRIP

CROSSRIP
- commuter og trening

CrossRip kombinerer effektiviteten til en landeveissykkel med robustheten til en allround-sykkel. Med bukkestyre, hydrauliske skivebremser og landeveisgir er dette en sykkel som tar deg fra din arbeidsdag rett inn i helgens eventyr.

Alle veier er åpne
Uansett om du sykler til kontoret på asfalt eller finner frihet på grusvei, er Crossrip den raskeste veien til moro.

Rask og lett
CrossRips lette Alpha Aluminum-ramme gir en kvikk, rask og rett og slett morsom sykkel.

Gjør den til din
En nedstrippet pendler som er klar til å kles opp slik du vil. Bagasjebærer? Skjermer? Lys? Utstyr den etter måten du sykler på.

Skivebremser til all slags vær
CrossRip er utstyrt med skivebremser, som gir presis bremsing, solid bremsekraft og kontroll i all slags vær.

 


 

FX / ALLANT

 

FX / ALLANT
- fitnesshybriden

Trek FX og Allant gjør treningen enklere. Den kombinerer det beste fra to verdener med landeveishjul, flatt styre og terrengsykkelgiring. FX / Allant er rask, morsom og smidig nok til flere bruksområder. Fra trening og pendling til ærender og rolige søndagsturer.

Nye FX / Allant 
Trek har kombinert den raske men stabile FX-geometrien med rørformer inspirert av Treks landeveissykler for å skape en lett, kjapp og morsom sykkel.

En FX / Allant til deg
Nye FX er laget med tanke på deg, med uovertruffen allsidighet over hele linjen, fra treningsøkter til pendling og alt der imellom.

Hold oversikt over treningen
Takket være den DuoTrap S-kompatible rammen kan du koble til en DuoTrap S hastighets- og tråkkfrekvenssensor og følge med på treningsmålene dine via smarttelefonen eller sykkelcomputeren.

 


 

LYNC

LYNC 
- commuteren som har alt

Lync er en spesiallaget til-og-fra-jobb sykkel der man ikke trenger noe ekstrautstyr. Hver eneste detalj, inkludert de integrerte lysene, sørger for at det blir enkelt og moro å komme seg fra A til B. Conduit+ er elsykkel varianten til Lync.

Innebygget belysning
Se og bli sett. Innebygget belysning, rett inn i sykkelrammen gir maksimal synlighet. Slank og helt integrert. Det er en 24-timers pendlersykkel.

Kartlegg dine turer
Med DuoTrap S-kompatibel ramme kan du få montert DuoTrap S sensor, for å registrere dine turer og treningseffekt med smarttelefonen.

Uovertruffen bremseeffekt
Værbestandige skivebremser gir trygg bremsekraft under alle forhold.

Innvendige gir
Et allsidig utvalg av tannhjul, forseglet i baknavet. Ingen utvendig gir betyr nesten ingen vedlikehold, og du kan skifte gir mens du står stille.

 


 

DUAL SPORT (DS)

 

DUAL SPORT (DS)
- to sykler i en

Hvorfor velge mellom landevei og sti? DS står for Dual Sport og er den optimale hybridsykkel: like mye en raffinert bysykkel som en rask terrengsykkel. Raske 700c-hjul, knastedekk, effektiv frontdemping og en lett, sterk ramme gjør DS til den perfekte allroundsykkelen. DS er konstruert for eventyr både på landeveien, grusstien og i terrenget, og er klar til å ta deg fra arbeid til fritid og tilbake igjen med stil.

Solid og lett ramme
Den supersmidige og robuste Alpha Aluminum-rammen er kvikk på asfalten og en tøffing i terrenget.

Hold oversikt over treningen
Takket være den DuoTrap S-kompatible rammen kan du koble til en DuoTrap S hastighets- og tråkkfrekvenssensor og følge med på treningsmålene dine via smarttelefonen eller sykkelcomputeren.

Under alle forhold
Disse syklene takler byens gater og skogens stier like lett. Sett på bagasjebærer og skjermer, så kan sykkelen brukes under enda flere forhold og i all slags vær.

Komfort og kontroll
Sikker geometri, bremsekraft for all slags vær, girsystem for ethvert underlag og terrengklare komponenter gir deg komfortabel trygghet under alle forhold.


 

NEKO (DS)

 

NEKO (DS) 
- to i en sykkel, for damer

Neko er dameversjonen i DS-serien. Hvorfor velge mellom landevei og sti? Neko for damer er konstruert for eventyr både på landeveien, grusstien og i terrenget, og er klar til å ta deg fra arbeid til fritid og tilbake igjen med stil.

Perfekt tilpasset ramme
Supersmidig dameramme som gir deg en tillitvekkende sykkel med klassens laveste høyde på overrøret. Lett og robust, uten kompromisser.

Komfort og kontroll
Sikker geometri, bremsekraft for all slags vær, girsystem for ethvert underlag og terrengklare komponenter gir deg en komfortabel trygghet under alle forhold.

Under alle forhold
Disse syklene takler byens gater og skogens stier like lett. Sett på bagasjebærer og skjermer, så kan sykkelen brukes under enda flere forhold og i all slags vær.

WSD-plattform for damer
Trek Women's Specific Design-sykler er laget for å gi deg det beste av alt: komfortabel passform, trygg sykling, uovertruffen ytelse.

 


 

DISTRICT / CHELSEA

DISTRICT / CHELSEA
- den kule bysykkelen

Urbane legender! Dette er sykler som løfter urban sykling til et nytt nivå av raffinement med en sexy blanding av stil og funksjon. Med en District eller Chelsea eier du bybildet, syklende gatelangs med stil.
  • Vakker enkelhet: stålramme, 1×9, 1×8 drivverk eller singlespeed beltedrift
  • Mekaniske skivebremser eller felgbremser
  • Kan utstyres med bagasjebrett, kurv og spesialskjermer
  • Raske og kvikke kjøreegenskaper gjør at du eier byen
  • Stilrent utseende

 


 

SHIFT

SHIFT
- når komfort er viktigst

SHIFT er en lett, morsom og ekstrem komfortabel bysykkel med 26" hjul, 24 gir og dempergaffel. Justerbar styrestem gjør at du garantert finner din ideelle sittestilling.
  • Komfort har høy prioritet
  • Oppreist sittestilling
  • 26" hjul
  • Mulighet for skjermer, bagasjebrett og støtte
  • Justerbar styrestem og demper i setepinnen

 

DEL MED VENNER