Trek Geometri

Om rammegeometri og passform

Perfekt passform er en fantastisk opplevelse. Det føles som frihet på to hjul. Uansett kroppstype, fleksibilitet eller størrelse, har vi sykkelen som gir deg den beste opplevelsen av komfort, effektivitet, stabilitet og kraft på landeveien eller i terrenget.

Hver rammegeometri er ulik, men alle har samme mål: At du skal føle deg komfortabel på sykkelen og samtidig få følelsen av at rammen faktisk er med til å bidra til fremdriften.

Den perfekte sykkelfølelsen inkluderer også (utover korrekt rammestørrelse):
Individuelt valg av størrelse på sete, styre, styrestem og plassering av sko i pedalene.

Les mer om Trek Precision Fit sykkeltilpasning

Les om anbefalt rammestørrelse i forhold til din høyde

H1

H1-geometri

H1 ble utviklet for idrettsutøvere med uvanlig stor bekkenrotasjon, meget stor stabilitet og et ønske om å sykle i en lav, aerodynamisk stilling. Den byr på de laveste håndstillingene som er tilgjengelig, og er førstevalget for mange av Treks Pro Team-ryttere.

H2

H2-geometri

H2 har et noe høyere styrerør for å gi mindre belastning på ryggen og nakken. Det er den rette stillingen for de fleste syklister, inkludert for mange Pro Team-ryttere. Uten behov for høye styrestem eller mengder av avstandsstykker ser sykkelen bare proff ut.

Endurance

Endurance-geometri

Som seg hør og bør med verdens mest avanserte Endurance-sykler har Trek utviklet verdens mest stabile ritt-geometri. Fortsatt ekstrem rask i ritt, men med et noe høyere styrerør. Du får bedre balanse og stabilitet på sykkelen, og det blir mer komfortabelt for ryggen gjennom hele turen. Les mer om Trek Domane

Endurance

WSD-geometri

WSD-geometri utviklet for kvinner. En sykkel som passer perfekt, er en nytelse å bruke. Jo bedre passform, desto bedre komfort, stabilitet, kraft og kontroll. Og ingenting passer bedre enn Trek WSD, Women’s Specific Design. Med Treks WSD-rammegeometri kan du sykle smidigere, lenger og raskere.

gh1e

Klikk på bilde for 
LANDEVEI H1-GEOMETRI

gh1e

Klikk på bilde for
LANDEVEI H2-GEOMETRI

Procaliber-Geometry_Hardtail

Klikk på bilde for 
TERRENG FRONTDEMPET GEOMETRI

gh1e

Klikk på bilde for 
LANDEVEI LANGDISTANSE-GEOMETRI

TopFuel-Geometry_MTB_FS

Klikk på bilde for
TERRENG FULLDEMPET GEOMETRI

gh1e

Klikk på bilde for 
LANDEVEI WSD-GEOMETRI (DAME)

DEL MED VENNER