OCLV Road / OCLV Mountain Carbon

OCLV-Team_Trek_Factory-128+

OCLV står for Optimum Compaction Low Void. Trek tilbyr ulike graderinger av OCLV Carbon. I tillegg til de forskjellige materialer, blir de ulike rammenivåer også produsert med forskjellige produksjonsteknologier for å maksimere nytten av materialene. OCLV Carbon-rammene blir designet ved Treks hovedkontor i Waterloo, Wisconsin, USA.

Trek har perfeksjonert en lang liste med Trek-eksklusive kabonspesialiteter: Treks patenterte OCLV prosess, BB90 (krankhus), Net Molding, og StepJoint Technology er eksempler på nyvinninger, som alle krever ekstraordinær prosesskontroll og kontinuitet.

Når disse innovasjonene overføres til produksjonsfasiliteter rundt om i verden, garanterer Trek en bransjeledende grad av kontroll og produksjonsteknologi gjennom alle modellserier.

En karbonfiberramme er bygget opp av flere lag av karbonfibre, der hvert lag kan ha ulik materiale, form og retning. Disse komplekse kombinasjoner av lagene kalles "lay-ups". Hver OCLV karbonramme lay-up er utformet for å gi den rette balansen mellom ytelse og pris. Listen nedenfor forklarer forskjellen i OCLV Carbon lay-ups av Trek-rammene:

OCLV-300-160

300 Series OCLV

En fantastisk karbon til en fantastisk pris. 300 Series OCLV er et middels modulus materiale, noe som beviser at ytelse og lav pris ikke trenger å utelukke hverandre.

OCLV-400-160

400 Series OCLV

Ultra høy ytelse, til en overkommelig pris. Arealvekt og modulus blandingen i 400-serien OCLV gir en spennende følelse av akselerasjon og trygg håndtering.

OCLV-500-160

500 Series OCLV

Den beste blandingen av materialene som finnes utenfor Nord-Amerika. Lett, sterk, stiv og passer perfekt til de avanserte rammeteknologier som utmerker Trek-rammene.

OCLV-600-160

600 Series OCLV

Avanserte romfartsmaterialer og vektbesparende, ytelsesforbedrende prosesser som Step Joint teknologi gir de beste rammevekt / stivhet kombinasjoner i bransjen.

OCLV-700-160

700 Series OCLV

Den letteste, sterkeste karbon lay-up i sykkelindustrien, bygget med militær graderte materialer som kun er tilgjengelig i NATO-landene. 700-serien OCLV er den ultimate kombinasjonen av overlegen modulus (stivhet) og overlegen styrke, og brukes kun av Trek.

700 Series OCLV Carbon

700 Series OCLV - best i klassen

700 Series OCLV er det letteste og sterkeste karbonet på markedet. 700 Series OCLV er den optimale kombinasjonen av overlegen modulus og overlegen styrke, og den fås bare fra Trek.

Hvert nivå i OCLV sørger for at du får mest mulig sykkel igjen for pengene – takket være en optimal kombinasjon av flatevekt, stivhet og smidighet. 700 Series OCLV er sykkelverdenens letteste og sterkeste karbon, bygget med strategiske materialer som bare Trek har tilgang på. Det er den ultimate kombinasjonen av overlegen modulus og overlegen styrke – kun fra Trek.

Flatevekt

Flatevekt er et begrep bransjen bruker for vekten av karbonmaterialet over et bestemt område. Jo lettere materialet er, desto mer ekspertise kreves for å jobbe med det, og jo dyrere blir rammen. Trek kan gjøre underverker med de letteste materialene i sykkelbransjen. Og vi vet også når et noe tyngre materiale er det riktige valget for å lage den beste rammen til den aktuelle prisen.

Forhold mellom stivhet og vekt

700 Series OCLV byr på det beste forholdet mellom stivhet og vekt som finnes på markedet. Dette stoffet, som også brukes i militærsammenheng, trosser kompromisset mellom stivhet/styrke ved å øke begge deler samtidig. Eksklusivt for Trek – kun tilgjengelig i 700 Series OCLV. Det er derfor vi har de letteste, stiveste og mest avanserte rammene på veien.

Vertikal smidighet

Ytelsen handler ikke bare om sykkelen. Det handler også om syklisten. Nøkkelen til syklistens ytelse er komfort, og nøkkelen til komfort er vertikal smidighet. Vår produkttesting gir oss ekstremt nøyaktige målinger av smidigheten, og våre unike kvalifikasjoner innen utforming av sofistikerte rammer setter oss i stand til å optimalisere denne ytelsesforbedrende rammeegenskapen.

Rammevekt

Trek minimerer rammens totale vekt ved å bruke nøyaktig riktig mengde materiale – verken mer eller mindre – på alle punkter av rammen. Dette sikrer en optimal ytelse og robusthet. En slik raffinering av rammen krever en unik blanding av materialer av aller beste kvalitet og en produksjonspresisjon som bare Trek kan klare.

DEL MED VENNER