Trek Top Fuel

Levende legende

Rittfulldemperen som dominerte seierspallen i terrengsyklingens glansalder er tilbake. Top Fuel har blitt raffinert og forynget med ny teknologi, og er igjen den raskeste sykkelen på stien. Top Fuel er bedre enn noensinne, og det raske og allsidige førstevalget til XC-ryttere, maratonsyklister og hele Trek Factory Racings World Cup-team.

Trek Top Fuel 9.9 Race Shop Ltd

(Klikk for større bilde)

Spesifikasjoner

AVANSERT XC-DEMPING  Velutprøvd demperteknologi fra Trek, som ABP, EVO Link og Full Floater, optimaliseres for fart og effektivitet med kort vandring, og en konkurransejustert demper.

BOOST148/110  Bredere 148 mm bak- og 110 mm fornav på 29ere gir kraftigere, stivere hjul og gjør at man kan ha bredere dekk, kortere kjedestag og har flere drevmuligheter.

G2: 29ER MED BEDRE MANØVRERINGSEVNE  Avansert rammegeometri og en gaffel med tilpasset offset gir deg presis manøvrering i lave hastigheter uten at det går på bekostning av stabiliteten i høye hastigheter.

SMART HJULSTØRRELSE  Hjulstørrelsen har noe å si. Vi setter den rette hjulstørrelsen på den rette rammen: 27,5" på 15,5"-rammer, 29er på 17.5" og oppover.

RAMME  Hovedramme og stag i OCLV Mountain Carbon, ABP, Full Floater, EVO-ledd, konisk E2-styrerør, Mino Link, MicroTruss, innvendig Control Freak-kabelføring, Carbon Armor, PF92, Boost148 & G2-geometri på 29ere, 100mm vandring

DEMPER FORAN  Fox Factory 32 Float, Step Cast, toposisjons FIT4-demper med fjernkontroll, konisk E2-kronerør, Kashima Coat, Boost110, G2-geometri m/51 mm offset på 29ere, 100 mm vandring

DEMPER BAK  Fox Factory Float, RE:aktiv XC toposisjonsdemper m/fjernkontroll, Kashima Coat

 

HJUL  DT Swiss M1200, felgbånd og ventiler til slangeløs bruk, 15 mm foran, 12 mm bak, Predictive Steering 110, (Boost148 på 29ere)

DRIVVERK  RAM XX1 Eagle

KOMPONENTER  Bontrager XXX

VEKT  10.1kg

Trek Top Fuel video

 

Top Fuel teknologien

Boost148/110

TopFuel-Boost148_110

Bredere endestykker (110 mm foran, 148 mm bak) gir deg stivheten til et 27,5"-hjul med alle fordelene til et 29"-hjul, og Boost148 bak gjør at du kan bruke bredere dekk og større krankdrev uten at det påvirker q-faktoren og effektiviteten i tråkket.

ABP

TopFuel-ABP

Treks patenterte Active Braking Pivot gjør at dempingen kan arbeide fritt enten du bremser eller ikke. Det er jevn og kontrollert demping som alltid er på sitt beste.

Full Floater

TopFuel-Full_FloaterI de fleste dempersystemer monteres bunnen av demperen på et fastmontert rammefeste. Det fastmonterte festet kan bidra til en ubehagelig tur. Dette har vi løst med Full Floater hvor vi monterer demperen på to bevegelige leddpunkter, slik at den responderer bedre på humper i en rekke ulike terreng. Det gir en følelse av større vandring, uten at det er det. Det er smartere vandring.

Rittjustert bakdemper

TopFuel-Race_tuned_rear_shock

Bakdemperen har returdempings- og kompresjonskretser som er spesielt justert med tanke på en demperplattform for konkurranse. Det har blitt forsket nøye på og utviklet til et produkt du ikke får kjøpt hvor som helst. Kun fra Trek.

EVO-ledd

TopFuel-Evo_Link

Treks eksklusive EVO Link-system kobler hovedrammen til baktriangelet med et vippeledd i ett stykke, noe som gir en stivere ramme og bedre kontroll med minimal vekt. Det er et sterkere og lettere vippeledd.

Control Freak kabelføring

TopFuel-Control_freak
Det letteste, mest allsidige og stiligste kabelhåndteringssystemet tillater at hvilken som helst kombinasjon av vaiere og bremse-, lockout- og senkepinneslanger trekkes gjennom rammen, noe som gir et rent utseende og mange valgmuligheter.

Mino Link-geometri

TopFuel-Mino_link_adjustable_geometryFinjuster vinkelen på styrerøret med 1/2° og høyden på kranklageret opptil 10mm bare ved å vri på en mutter. Bare vipp på leddet for å velge hvor slak du vil ha geometrien, uten at det går ut over dempingen. Kun fra Trek.

MicroTruss

TopFuel-MicrotrussMicroTruss-vaierførere er innebygd direkte i rammen – lettere og ryddigere ekstern vaierføring finnes ikke.

Di2 kompatibel drivverk

TopFuel-di2_electronic_drivetrain_compatible

Rammen er tilrettelagt for Shimano Di2-ledningsføring og har mulighet for batteriplassering på styret.

OCLV Mountain-karbon

TopFuel-Oclv_mountain_carbon

OCLV Mountain Carbon er Treks spesialkarbonfiber for terrengsykler og er et tøffere karbon, laget med unike materialer og støpeprosedyrer, Treks avanserte ingeniørvitenskap og en høyere testestandard.

Terreng-karbonløsningen

TopFuel-OCLV_Mountain_Carbon_4

Alle terrengsykler Trek lager i karbon, bygges med OCLV Mountain Carbon. Det begynner med den patenterte OCLV-prosess, og deretter skreddersys den til prøvelsene i terrengsykling. Strategiske områder forsterkes med unike materialer, samtidig som den lave vekten opprettholdes.

Karbonbeskyttelse

TopFuel-Carbon-Armor

Noen ganger trenger du ekstra beskyttelse. Vi har derfor utviklet et lett og slitesterkt utvendig Carbon Armour polymerskall. Det gir deg forsikring når du vet at underrøret kommer til å få litt juling.

Konisk E2-styrerør

TopFuel-e2_tapered_head_tube

E2 er en videreutvikling av det tradisjonelle 1-1/8"-styrelageret til et system med konisk styrerør, gaffel og styrelager. E2 smalner fra et styrelager på 1,5" nede til 1-1/8" oppe, slik at du får mer materiale der det betyr mest. Dette gir en sterkere og lettere ramme med større presisjon.

Utvidet størrelsesutvalg

TopFuel-Extended_size_range

Et bredere størrelsesutvalg enn det som er standard i bransjen, sikrer flere valgmuligheter for alle – både høye, lave og alle i mellom. Fordi alle fortjener en perfekt terrengsykkel.

Fjerninnstilt lockout

TopFuel-Remote_lockout_mountain

Med styremonterte hendler kan du låse dempegaffelen underveis mens terrenget skifter.

Størrelse og passform

Korrekt tilpassing er viktig for din sykkelopplevelse. Vi har inkludert størrelse og geometri under, men dette er kun ment for sammenligning. For å finne den perfekte sittestillingen, kom innom vår butikk. Der vil en av våre eksperter hjelpe deg med å finne korrekt sykkel og størrelse for ditt individuelle behov.

TopFuel-Geometry_MTB_FS

TopFuel-Geometri

OBS! Alle mål er i centimeter, med mindre det står noe annet.

DEL MED VENNER
Posted in Nyheter.