Guide til Pearl Izumi sykkelbekledning

I over 60 år har Pearl Izumi vært ledende innen innovasjon i tekstilteknologi, konstruksjon og design, for å oppnå best mulig ytelse og kvalitet, uten å gå på kompromiss med komforten. I dag lever og ånder Pearl Izumi for å skape de best mulige sportsklær og skotøy i verden for syklister, løpere og triathlonutøvere.

Produktene blir designet og utviklet i Colorado (USA) sammen med noen av verdens beste idrettsutøvere og lag for å teste og ytterligere forbedre produktene. Resultatet er tekniske, funksjonelle, anatomiske og lette produkter konstruert for å fungere perfekt uansett værforhold.

 


PI-P.R.O. Pursuit  Jersey-model2

ride365-120

Pearl Izumi Ride 365

Menneskekroppen er den mest fantastiske maskinen som finnes. Pearl Izumi har som mål at deres produkter skal bidra til at denne maskinen blir raskere, holder lenger og vokser seg enda sterkere. Men naturen vil ikke alltid samarbeide. Pearl Izumi Ride 365 er et høyt utviklet system av produkter som fungerer perfekt for alle situasjoner, uansett værforhold - slik at det ikke er noe som står mellom deg og dine mål eller ambisjoner.

Anatomic-Interface-120

1:1 Anatomic Interface

Målet er at utstyret skal være sømløst knyttet til utøveren i bevegelse. Pearl Izumi kaller dette designet for 1:1 Anatomic Interface. Utstyr som fjerner skillet mellom utøver og utstyr - og at hver eneste detalje har en hensikt.

PI-Escape-1080

ESCAPE

ESCAPE er laget for å være annerledes, med et litt løsere design og materialer av høy kvalitet. For de som velger å være på tur frem for å konkurrere. Med ESCAPE trenger man ikke å stresse med for å knipe sekunder på konkurrentene.

PI-Pursuit-1080

PURSUIT

PURSUIT er inspirert av design for syklister i verdensklasse. Plaggene er definert ved sin nyskapende konstruksjon, avanserte aerodynamikk og kroppsnære passform. Laget for de som virkelig ønsker å presse grensene, og presse alt ut av konkurrentene.


Pearl Izumi seriene

series-select

SELECT-serien er designet for prisbevisste utøvere som har sykling som hobby eller treningsform. SELECT-serien er en perfekt blanding av god ytelse, komfort og design for sportsentusiaster. Produkter fra SELECT-serien inneholder både Semi Form Fit og Loose Fit design. Loose Fit finner du både på MTB-serien og SELECT-serien og er egnet for syklister som liker stor bevegelsesfrihet i sykkelbekledningen.

series-elite

ELITE-serien ble utviklet for dedikerte utøvere som verdsetter komfort og ytelse sammen med stil. ELITE-serien er skapt for å møte ytelsesbehovet hos utøverne, med teknisk avanserte materialer og anatomisk konstruksjon. Produkter fra ELITE-serien kan inneholde både Form Fit eller Semi Form Fit. Semi-Form Fit er best egnet for hverdagssyklister som forventer ytelse uten at det går utover komforten.

series-pro

P.R.O.-serien (Performance & Race Optimized) ble skapt for å passe behovene til utøvere som forventer det beste fra klærne de trener og konkurrerer i. P.R.O.-serien er konstruert ved hjelp av 3D-bevegelse for krevende utøvere med de høyeste standarder for bekledning, konstruksjon og håndverk. Produkter fra P.R.O.-serien har Form Fit design (tettsittende) for effektiv og aerodynamisk ytelse for ryttere som verdsetter hvert sekund.

BioViz - for bedre synlighet

Syklister ønsker å bli sett i god tid og på sikker avstand av bilistene. I mørketiden bruker vi lys på sykkelen, men lysene kan være av svært varierende styrke og kvalitet. Med tanke på bilenes relative hastighet, bremselengde samt forstyrrende elementer i trafikken, har Pearl Izumi forsket på hvor lang avstand syklisten bør være synlig, for at bilistene skal kunne reagere i god tid.

 

pi-biobevegelse-600

Bio-bevegelse

Bio-bevegelse handler om hjernens evne til gjenkjenning ut fra mønstre i bevegelse, og spesielt når det er relatert til menneskelig bevegelse. Ved å plassere høykvalitets reflekterende markører strategisk, arbeider punktene sammen for å identifisere deg som et menneske på en sykkel.

pi-bioviz-farger-700

BioViz farger

Fluoriserende farger, som f.eks Screaming Yellow, konverterer faktisk usynlig UV-lys inn området for synlig lys. Vanlige farger reflekterer maksimalt 90% av lyset mens fluoriserende farger reflekteres 200-300%. Den fluoriserende glød på klær med BioViz farger, oppfattes på fem ganger lenger avstand sammenlignet med vanlige sykkelklær.

pi-reaksjonslengde-700

Avstanden en bilist trenger for å reagere sikkert

Tidligere eksisterte det ingen synlighetstandarder for syklister, så Pearl Izumi la noen forutsetninger og gjorde litt hoderegning. De fastsatte minimumavstand for synlighet til 100 meter, basert på den raskeste tillatte hastighet en bilist vanligvis møter en syklist på veien, for å ha god nok tid for å manøvrere unna. Deretter testet de sykkelklærne under realistiske forhold.

 

> Gå til SELECT-serien            > Gå til ELITE-serien            > Gå til P.R.O.-serien

bioviz_320x1080

BioViz og sikker vinterbekledning er i fokus hos BoA Sykler.

Velg mellom stramt- eller løst sittende

PI-mens-fit-guide

PI-womans-fit-guide


Bukse-padding (Chamois)

Kraftoverføring, justering og beskyttelse er kartlagt av vitenskap og erfaring. Detaljer som til slutt hjelper deg til bedre resultater. Anatomisk padding. 360 graders støtte. Anatomiske energiplater. Sømløs kroppsnær passform. Nær-hud komfort. Den gjennomtenkte plassering av en søm for å unngå en "hot spot" eller helt eliminering av sømmer.

chamois_bakgr

Menn

Kvinner

chamois_MSelectPursuit

series-select

SELECT Pursuit 1:1 Chamois
• Glatt, børstet frontstykke
• Medium-density fjærende skum
• Transporterende støttende stoff

chamois_WSelectPursuit

series-select

SELECT Pursuit 1:1 Chamois
• Glatt, børstet frontstykke
• Medium-density fjærende skum
• Transporterende støttende stoff

chamois_MElitePursuit

series-elite

ELITE Pursuit 1:1 Chamois
• Glatt, 4-veis stretch frontstykke
• Høytetthets fjærende skum
• Transporterende støttende stoff

chamois_WElitePursuit

series-elite

ELITE Pursuit 1:1 Chamois
• Glatt, 4-veis stretch frontstykke
• Høytetthets fjærende skum
• Transporterende støttende stoff

chamois_MProPursuit

series-pro

P.R.O. Pursuit 1:1 Chamois
• Glatt, dynamisk stretch frontstykke
• Høytetthets fjærende skum
• Ultra-pustende skum
• Perforert støttende stoff.

chamois_WProPursuit

series-pro

P.R.O. Pursuit 1:1 Chamois
• Glatt, dynamisk stretch frontstykke
• Myk komfort skumlag
• Høytetthets fjærende skum
• Perforert støttende stoff.


Tekstilegenskaper

 

icon_FabricTransfer

TRANSFER - Aktiv fuktregulering

Under alle forhold er tørt tekstil mot huden nøkkelen til komfort på sykkelen. Aktiv fukttransporterende tekstil trekker fuktighet vekk fra huden, og gir deg langvarig komfort selv ved de høyeste anstrengelsesnivåer. Denne funksjonen er en iboende kvalitet til plagget, ikke en behandling, så det vil ikke vaskes ut over tid.

icon_FabricThermal

THERMAL - Fukt- og varmeregulering

Ved kjølige temperaturer er to faktorene avgjørende for komforten: å holde på den varme luft nærmest kroppen og samtidig raskt fjerne svette fra huden. Pearl Izumi Thermal tekstiler fusjonerer fukttransport teknologi med optimal termisk regulering for å holde deg tørr og komfortabel selv ved lave temperaturer.

icon_FabricSoftshell

SOFTSHELL - Fukt/varmeregulering + Barrier

Å holde varm luft mot kroppen og samtidig fjerne svette, vil holde deg komfortabel i det bredeste mulige temperaturområde. Softshell er myk, tøyelig stoff som blander kroppsvarmen med beskyttelse mot vind og vann for å holde deg tørr og komfortabel ved lave forhold. Softshell har vann- og vindtett og pustende membran kombinert med myk strekk som gir stor bevegelsesfrihet i tillegg til komfort.

icon_FabricBarrier

BARRIER - Vind- og vannbeskyttelse

Pearl Izumi Barrier teknisk avanserte stoffer gir vind og vann beskyttelse på høyt nivå sammen med bemerkelsesverdig pusteevne og 4-veis stretch. Elementene blir holdt i sjakk, mens svette blir transportert utover og vekk fra huden.

icon_Barrier-WxB

BARRIER WxB - Vanntett og pustende

Barrier WxB tekstilteknologi står for "Waterproof & Breathable" (vanntett og pustende) og integrerer 4-veis strekk med vanntett, vindtett og pustende egenskaper for å levere høy grad av beskyttelse. Barrier WxB membranen kombinerer en ytre skall med Minerale™ for å gi optimal vanntett pustende beskyttelse. Et fullt teipet 2,5 lag WxB plagg med Minerale™ stoff som f.eks P.R.O. Aero WxB jakke vil holde statisk vannsøyletrykk på 15,000mm.

icon_In-R-Cool

In-R-Cool med ColdBlack - Solbeskyttelse

Transfer- tekstiler med innebygget In-R-Cool egenskaper, vil reflektere solens stråler og reduserer plaggets overflatetemperatur med opptil 14° i direkte sollys. ColdBlack er en kjøleteknologi som gir de reflekterende kjølefordelene fra hvitt tøy til tøy med alle farger. ColdBlack reflekterer opptil 80% av solens stråler. In-R-Cool tekstiler med Coldblack reduserer stoffets overflatetemperatur og reduserer svette med 58% samtidig som det gir opptil UPF 50+ solbeskyttelse.

DEL MED VENNER