BoA Sykler - SHIMANO SERVICE CENTER

Vårt samarbeid med SHIMANO kommer deg tilgode, slik at du alltid kan være sikker på høyeste kvalitet på kjøpte slitedeler, og ikke minst på verkstedsoppdrag som er til å stole på.

Vi valgte SHIMANO som samarbeidspartner på slitedeler, utstyr og verktøy. SHIMANO er en av verdens største produsenter av sykkelkomponenter og holder den høyeste kvalitetsstandard på alle sine produkter. De har i tillegg det største utvalget av komponenter, uansett sykkelkategori.

SHIMANO har valgt BoA Sykler som SHIMANO SERVICE CENTER i Bergen, fordi vi oppfyller SHIMANO’s krav til verkstedstjenester og fordi vi driver sykkelforretning på en profesjonell måte. Våre mekanikere er utdannet hos SHIMANO og oppdaterer seg regelmessig gjennom SHIMANO sitt utdanningsprogram.

Vårt verksted

Vårt verksted reparerer i prinsippet alle typer sykler, og alle merker. Unntak er hvis sykkelen er produsert med løsninger som krever utstyr eller verktøy som går utenom vanlige normer. Våre mekanikere oppdaterer seg regelmessig gjennom Shimanos utdanningsprogram, og vi er kjent for vår høye standard og raske levering!  BoA Verkstedstjenester

Verksted-03-16-1

Verksted-03-16-3

Verksted-03-16-2

Shimano systemkomponenter

Alle SHIMANO komponenter utvikles på basis av SHIMANO sin systemfilosofi , som er unnfanget, konstruert og produsert på en slik måte at de arbeider sammen i perfekt harmoni. Håndteringen skal være så enkel som mulig og tilfredsstille syklistens forventninger på enhver måte. SHIMANO kaller dette "human engineering". Syklisten sikres på denne måten optimal effekt og komfort.

For å oppnå maksimal effekt, bør man alltid montere en komplett SHIMANO komponent-gruppe, fordi alle de ulike komponentene matcher hverandre perfekt. For å sikre at systemet har en effekt som tilfredsstiller original standard, selv etter at slitte deler har blitt skiftet ut, skal det kun anvendes originale SHIMANO deler.

De høyeste kvalitetsstandarder
Med SHIMANO produktene er du alltid på den sikre siden. Før SHIMANO-produkter slippes på markedet, sørger de alltid for at de har blitt testet grundig. SHIMANO sine tester er ofte hardere enn hva de relevante standardene krever. SHIMANO’s produksjonsfasiliteter er state-of-the-art, noe som hjelper med til å oppnå en optimal monteringsnøyaktighet, pålitelighet og ikke minst sikkerhet.

 

Originale deler fra Shimano

LANDEVEI bremser

Den unike sammensetningen av bremseskoen eller våre polymerbelagte wirer, for eksempel. (KLIKK)

MTB bremser

De unike ICE-TECHNOLOGIES-bremseklossene eller vår ultrafaste bremseslange, for eksempel. (KLIKK)

LANDEVEI wirer

Den forhåndssmurte girstrømpen eller våre polymerbelagte wirer, for eksempel. (KLIKK)

MTB wirer

Den forhåndssmurte girstrømpen eller våre polymerbelagte wirer, for eksempel. (KLIKK)

LANDEVEI kranksett

Den unike profilen til tannhjulene på en DURA-ACE-krankdrev eller det SIL-TEC-belagte kjedet, for eksempel. (KLIKK)

MTB kranksett

Den unike profilen til tannhjulene på en XTR-krankdrev eller det SIL-TEC-behandlete kjedet, for eksempel. (KLIKK)

DEL MED VENNER