BoA Verkstedstjenester

Verksted-03-16-1-1

Vårt verksted reparerer i prinsippet alle typer sykler, og alle merker. Unntak er hvis sykkelen er produsert med løsninger som krever utstyr eller verktøy som går utenom vanlige normer.

BoA Sykler er SHIMANO SERVICE CENTER i Bergen og våre mekanikere oppdaterer seg regelmessig gjennom Shimanos utdanningsprogram, og vi er kjent for vår høye standard og raske levering!

Førstegangservice

Ettersjekk av ny sykkel går ut på å kvalitetssikre sykkelen når den er innkjørt. Førstegangservice skal tas etter 1–3 måneders bruk og maksimalt 9 måneder etter kjøp (hvis sykkel er kjøpt om vinteren og den står ubrukt). Ved Førstegangservice ettertrekkes skruer, bremser og gir justeres etter wirestrekk. Hjul, styre og styrestem sjekkes.

Førstegangservice inngår i prisen ved kjøp av ny sykkel.

 


Enkel Service

Enkel Service består av innvendig smøring av wire, justering av gir, justering av bremser, ettertrekking og sjekk av skruer, sjekk av felger og dekk.

ENKEL SERVICE fra kr 615,-

 


Full Service

Samme som Enkel Service, men i tillegg tar vi ut styrelager, kranklager og hjullagre for oppsmøring.

FULL SERVICE fra kr 1500,-

FULL SERVICE inkl BioCircle vask fra kr 1900,-

OBS! Deler som må skiftes kommer i tillegg!

Les mer om årlig vedlikehold og Full Service

Verkstedsmottak

Etter gjennomgang av sykkel på verkstedsmottak anbefaler vi service/reparasjon og avtaler pris. Hvis vi må bestille deler eller finner uforutsette mangler ved sykkelen underveis som vil fordyre reparasjonen, blir du kontaktet.

verksted-detalje-600

> Vi reparerer alle typer El-sykler

Les mer om vedlikehold av sykkel

Produkter for rengjøring, smøring og beskyttelse


Verksted-03-16-3

Verksted-03-16-2

DEL MED VENNER